Geplaatst op Geef een reactie

Bewonersinitiatief – Sterrenberg

Beschrijving van de situatie

Om in aanmerking te komen voor subsidie van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden inventariseert de bewonersvereniging van de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide de animo onder haar leden. Diverse bewoners besluiten over te gaan tot de aanschaf van één of meerdere regentonnen.  

Wens van de bewoners

De wensen zijn divers: van een grote Elegance regenton (400 liter) aan de achterkant van de woning tot een eikenhouten aan de zijkant. En van een bruine 2 in 1 regenton aan de voorkant van de woning tot een Elegance aan het schuurtje in de tuin. In totaal worden er zo’n twintig tonnen geplaatst waarbij er soms ook is gekozen voor een afkoppelsteen.

Gerealiseerde oplossing

Bij de meeste installaties is gekozen voor de speedy vulautomaat. Die is in principe eenvoudig zelf te plaatsen. Toch zien we dat regelmatig misgaan als de bewoners het zelf wilden doen. De volgende keer toch maar laten installeren? Bij sommige woningen plaatsen we een Sarei zinken vulautomaat. Weliswaar heeft die geen bladvanger, het staat wel erg mooi. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *