Geplaatst op Geef een reactie

Eikenhouten ton aan tuinschuur

Beschrijving van de situatie

Achter in de tuin van dit mooi verbouwde rijtjeshuis in Bilthoven staat een schuurtje met puntdak. Aan dit dakje zit een kunststof regenpijp die niet al te best meer is. Die pijp is niet aangesloten op het riool

Wens van de bewoners

De bewoners willen het water dat op dat dakje valt zoveel mogelijk opvangen om te kunnen gebruiken. Het overtollige water mag rechtstreeks de tuin in maar dusdanig dat het niet over het nieuw aangelegde terras stroomt bij hevige regen

Gerealiseerde oplossing

De regenpijp hebben we vervangen en met een speedy vulautomaat gekoppeld aan een eikenhouten regenton. Een afkoppelsteen kan niet: overtollig water zou alsnog over het terras stromen. De uitloop van de regenpijp plaatsen we daarom naast het schuurtje 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *