Geplaatst op

Garantia terranova regenton in Houten

Beschrijving van de situatie

Een mooie, moderne tussenwoning in een fijne wijk van Houten. Met bewoners die graag hun steentje bijdragen aan het grondwaterpeil en het verminderen van ‘verspilling’ van schoon drinkwater. Bovendien is een regenton harstikke handig om de vele potten tijdens drogere periodes water te geven. 

Wens van de bewoners

Eigenlijk was de wens heel simpel en helder: ‘doe een goed voorstel, kom de regenton brengen en installeren – want dat laatste lukt ons niet – en dusdanig dat we er ook echt iets aan hebben. Daarop kwam ons voorstel om een Terranova te installeren. Een ton die makkelijk geplaatst kan worden tegen een schutting, veel volume heeft en toch niet al te kolossaal is.  

Gerealiseerde oplossing

Na het egaliseren van de bestrating, dat is gebruikelijk, hebben we de Terranova tegen de schutting (verankerd) geplaatst. Aan de gevel was eenvoudigweg onvoldoende plek door de daar aanwezige tuinslang en buitenkraan. De ton is voorzien van een chromen kraan en gekoppeld door middel van een Avanti vulautomaat. Tappen maar dat regenwater!

Wil je net zo’n ton? Of toch liever een eikenhouten? Vul dan het contactformulier in. Vervolgens doen wij de rest.