Bewonersinitiatief

Je overweegt een regenton die je het liefst laat installeren. En je kent andere gegadigden. Wat dacht je dan van jouw bewonersinitiatief op je eigen Laat het regenen pagina?

Elk huis een regenton

Regenbuien worden heviger. Vrijwel al dat water gaat rechtstreeks het riool in. Tegelijkertijd nemen de periodes van langdurige droogte toe. Dan gebruiken we schoon kraanwater om te sproeien. Dat vinden wij een tikkeltje krom. Samen willen we dit graag aanpakken. Door extra regentonnen te plaatsen. In elke straat, aan elk huis.

 

Het buurtinitiatief

Wij – het team van Laat het regenen – verkopen niet alleen regentonnen. We adviseren er ook over. En kunnen jouw ton (tegen vergoeding, dat wel) komen installeren. Geen probleem als je enigszins in de buurt woont. Maar wat als je verder weg woont, samen met je ‘buren’ plannen hebt en onze hulp wilt? Daar hebben we wat op bedacht. Het buurtinitiatief.

Ook iets voor jou?

Jij overweegt een regenton of wilt gaan afkoppelen. En je kent of wilt best op zoek naar andere geïnteresseerden. Dan ondersteunen wij jouw initiatief met je eigen pagina. Die je kunt delen met je ‘buren’ bijvoorbeeld. Want zijn er meer gegadigden, dan hebben wij minder reistijd en -kosten én kunnen wij scherper inkopen. Dat is in jullie voordeel. Doe je mee?