Klantenservice

Verzenden
Wij rekenen een eenmalige bijdrage in de bezorgkosten van 36,95€ door heel Nederland. Soms zijn de daadwerkelijke bezorgkosten veel hoger, die nemen wij voor onze rekening. Bestel je voor meer dan 500€, neem dan contact met ons op voor een speciaal tarief.

Kleine pakketten laten we bezorgen door PostNL. Bij grotere pakketten zoals kunststof regentonnen, halve of hele pallets dan verzorgt Brouwer Transport de aflevering. Bestel je een regenton vóór 12:00 uur dan wordt die in de regel de werkdag erna bezorgd.

Eikenhouten regentonnen en kuipen worden geleverd door Stijf vatenhandel. Op deze producten zit – het is geen massaproduct, elke ton of kuip is uniek – een langere levertijd. Zij nemen namens ons, voorafgaand aan de aflevering, contact met je op.

We streven er sowieso naar om jouw bestellingen binnen drie werkdagen bij je te hebben afgeleverd. Soms lukt dat achter niet, je product legt vaak een hele reis af. 

Laat je de volledige installatie door ons verzorgen dan verzamelen wij alle producten voor je. Wanneer we alle benodigdheden binnen hebben komen we naar jou toe om de klus te klaren.

Privacy
Jouw privacy is ook ons belang. We gaan daarom zorgvuldig met jouw gegevens om. Hoe we dat geregeld hebben? Lees het terug in ons privacy beleid.

Betalen
Veilig kunnen betalen is essentieel wanneer je online aankopen doet. Mollie verzorgt voor ons alle betalingen. Omdat we onze prijs laag willen houden – wij betalen Mollie pér transactie – hebben we ervoor gekozen iDeal als betaalmethode aan te bieden. Zo kun je met elke Nederlandse bank bij ons terecht.

Retourneren
Ben je niet helemaal tevreden over de producten die je hebt ontvangen? Had je liever een andere kleur gewild? Over herroepen doen wij niet moeilijk. Meld je retour aan en gebruik het formulier. Behalve dit retourformulier vragen we je ook om de factuur bij te sluiten als je een product retour stuurt.

Als we jouw artikelen hebben laten bezorgen met PostNL, dan kun je ze via hun ook retourneren. Deze retourkosten dien je zelf te voldoen. Op de site van PostNL kun je zien hoe hoog die kosten zullen zijn.

Wanneer Brouwer Transport jouw retour bestelling komt ophalen kunnen de kosten hiervoor oplopen tot €42,50 pér pallet. Dit bedrag wordt eerst met jou besproken voordat je het retour stuurt.

Herroeping
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Algemene voorwaarden
Lees je altijd keurig de algemene voorwaarden wanneer je iets bestelt? Waarschijnlijk niet. Toch vink je ze aan voordat de koop wordt gesloten. Wees gerust, onze voorwaarden zijn gecheckt en in overeenstemming met de policy van Webwinkelkeur. Zij hebben onze site en onze voorwaarden beoordeeld. Mochten jij en Laathetregenen het onverhoopt een keer oneens zijn dan zijn die voorwaarden er om ons beide te helpen. Dat voelt wel zo fijn!

Je hebt een klacht
We hopen van niet maar het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Dan spijt het ons maar is je klacht nog niet verholpen.

Dan raden we je aan om jouw klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@laathetregenen.nl of gebruik onderstaand contactformulier. Samen met jou proberen we er dan uit te komen. Lukt dat niet, dan zijn er uiteraard nog andere wegen te bewandelen. 

Contactformulier ten behoeve van de klantenservice

Gaat het over een bestelling? Vul dan hier je bestelnummer in. Des te sneller kunnen wij je helpen.