Herroeping

Herroeping
Producten die u via deze webwinkel koopt en/of direct bij ons bestelt worden speciaal voor u besteld. Desondanks is het herroepingsrecht van toepassing tot het moment van installatie. De verkoop is definitief zodra de installatie op het door u opgegeven adres plaatsvindt.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na betaling zonder opgave van reden te annuleren. Let wel, dit is alleen mogelijk indien uw product nog niet is geïnstalleerd. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht voorafgaand aan installatie verzoeken wij u het onderstaande herroepingsformulier in te vullen en ondertekend te mailen naar herroeping@laathetregenen.nl.


Tweede termijn
Na melding heeft u nog 14 dagen tijd voor het retourneren van het product / de producten. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Uitzonderingen retourneren
Uitsluiting van het herroepingsrecht is van toepassing vanaf het moment dat het product / de producten op het door u opgegeven adres worden geïnstalleerd.