Geplaatst op

2 in 1 aan de voorzijde. Aqua Tower achter

Beschrijving van de situatie

Een prachtige woning op de grens van Naarden en Bussum. Met bewoners die heel bewust willen omgaan met de opvang van regenwater. Maar zoals op de meeste plaatsen in Nederland verdwijnt dat water in het riool. 

Wens van de bewoners

De bewoners waren al tot aanschaf overgegaan maar vonden de installatie alsnog net iets te complex. En dus hebben we de bij ons bestelde tonnen alsnog geïnstalleerd. Meneer was met de 2 in 1 ton al begonnen. Zijn werk hebben we iets aangepast waardoor de ton nog iets dichter de gevel staat op een flinke betontegel. 

Gerealiseerde oplossing

Waar de 2 in 1 mooi prijkt op de oprit hebben we aan de achterzijde van dit huis, onder het hoger liggende terras, de Aqua Tower regenton geplaatst. Deze ton beschikt over tal van aansluitmogelijkheden. Is robuust en door zijn vorm optimaal te gebruiken. Beide tonnen zijn voorzien van een chromen kraan én een kunststof kraantje. Hierdoor is legen bij hevige vorst nog eenvoudiger én kan er tegelijkertijd een gieter onder als een druppelslang áán worden gemonteerd.